Igor Dodon a îndemnat partenerii din Republica Cehă să investească activ în țara noastră

Investitorii din Cehia manifestă interes pentru mai multe domenii din Moldova, precum construcția drumurilor, sectorul energetic, medicină, transport și infrastructură, inclusiv orășenească. Aceste subiecte au fost discutate de...

Investitorii din Cehia manifestă interes pentru mai multe domenii din Moldova, precum construcția drumurilor, sectorul energetic, medicină, transport și infrastructură, inclusiv orășenească. Aceste subiecte au fost discutate de către președintele Igor Dodon cu Zdeněk Zbytek, directorul companiei „Mold Vin CZ” de la Praga, care activează în domeniul importului de vinuri moldovenești în Republica Cehă, transmite Breaking News.

Președintele Dodon a salutat oaspetele ceh în țara noastră și i-a mulțumit pentru activitatea desfășurată întru aprofundarea relațiilor noastre comercial-economice.

Igor Dodon a reiterat că Moldova are nevoie de investiții străine directe, în primul rînd, pentru implementarea proiectelor majore și a inițiativelor prezidențiale. În context, a îndemnat partenerii din Republica Cehă să investească activ în țara noastră.

In this article


Join the Conversation