Guvernul vine cu o reacție privind vizita Evgheniei Guțul la Moscova

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a venit cu o reacție oficială privind ultima vizită în Federația Rusă a unor reprezentanți ai grupării criminale Șor. „Viziunea noastră...

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a venit cu o reacție oficială privind ultima vizită în Federația Rusă a unor reprezentanți ai grupării criminale Șor.

„Viziunea noastră este una de pace, stabilitate și prosperitate pentru toți cetățenii Republicii Moldova în calea noastră de integrare europeană”, a declarat Daniel Vodă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, mesajele de dezbinare și plecăciuni regulate la Kremlin ale reprezentanților grupării criminale Șor nu servește intereselor cetățenilor Republicii Moldova.

„Autoritățile au avertizat societatea despre intențiile Rusiei și a făcut apelul spre vigilență, să se informeze din surse oficiale și să nu se lase manipulați de acțiunile agresive ale Federației Ruse și ale actorilor de influența controlați de aceasta sau mai simplu spus slugile acestora. Împreună, prin unitate, vom avansa către un viitor european sigur, pașnic, prosper, pentru toți cetățenii țării noastre”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

In this article