Incendiu în centrul capitalei: O casă la sola fost cuprinsă de flăcări

Incendiu în centrul capitalei. O casă părăsită a luat foc și a ars ca o torță. Incendiul s-a produs pe strada 31 August 1989, în data de 7...

Incendiu în centrul capitalei. O casă părăsită a luat foc și a ars ca o torță. Incendiul s-a produs pe strada 31 August 1989, în data de 7 martie.

Flăcările puternice și fumul dens au fost observate de către trecători, care au alertat imediat pompierii și salvatorii. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost dislocate două echipe de intervenție.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins în totalitate o casă de locuit, care este părăsită. Din fericire, în timpul intervenției pompierii nu au găsit nicio persoană în interiorul casei afectate de foc.

În urma incendiului și a intervenției specialiștilor, în zonă s-a circulat bară la bară, astfel că zeci de șoferi s-au pomenit într-un ambuteiaj infernal.

După minute bune de luptă cu flăcările, salvatorii au reușit să localizeze și ulterior să stingă incendiul.

Deocamdată nu se cunoaște de la ce ar fi putut izbucni flăcările, specialiștii urmând să stabilească circumstanțele exacte ale producerii incendiului.

In this article