Guvernul a decis să investească în dezvoltarea infrastructurii în capitală. Edilul capitalei: Au decis că e mai importantă renovarea Grădinii Botanice

Guvernul a decis să investească în dezvoltarea infrastructurii în capitală și a decis că e mai importantă renovarea Grădinii Botanica, decât unele școli sau grădinițe. Cel puțin asta...

Guvernul a decis să investească în dezvoltarea infrastructurii în capitală și a decis că e mai importantă renovarea Grădinii Botanica, decât unele școli sau grădinițe. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că Executivul și-a demonstrat încă o dată cât de capabil este și care este dorința lui în dezvoltarea municipalității.

„Am văzut și proiectele alese de dumneavoastre parte a Fondului Dezvoltare regională. Din milioanele de proiecte propuse, în Chișinău veți renova Grădina Botanică, nu e rău fraților. Dar voi sunteți cei care cel mai mult criticați că nu se face în Chișinău, deși oamenii văd contrariu, Chișinăului nu oferiți nimic pentru proiecte de infrastructură.

Ați avut posibilitatea să demonstrați și ca voi să faceți ceva în Chișinău și, iar ați rămas la nivelul promisiunilor. Dar noi cu proiectele ne vom descurca. Nu ne furați și nu băgați mâna în buzunarul locuitorului”, a conchis Ceban.

Amintim că din toate impozitele colectate de la persoanele juridice din capitală, bugetului municipal nu îi revine niciun leu, iar toți banii se duc în bugetul de stat.

In this article