Ceban le declară „război” celor de la Guvernare, care sub paravanul „secretului de stat” ascund cheltuieli ale banului public în diferite contracte

Primarul general Ion Ceban le declară „război” celor de la Guvernare, care sub paravanul „secretului de stat” ascund cheltuieli ale banului public în diferite contracte. Declarațiile au fost...

Primarul general Ion Ceban le declară „război” celor de la Guvernare, care sub paravanul „secretului de stat” ascund cheltuieli ale banului public în diferite contracte. Declarațiile au fost făcute de către primarul general Ion Ceban.

„În același context, am să solicit juriștilor de la primărie ca să verifice toate cauzele de netransparentă în contractele publice, începând cu contractarea gazelor din Olanda, Polonia, multe alte alocări sociale, pentru că este banul fiecărui locuitor din Moldova.

Aici nu poate să există secrete de stat. Aici poate să există cauză penală pentru interese meschine, cauză penală pentru trafic de influență și cauză penală pentru delapidarea fondurilor publice. Guvernarea nu este veșnică, iar cei care astăzi care fac aceste acțiuni împotriva poporului, trebuie încetate”, a punctat edilul.

Amintim că edilul capitalei va cere ANRE-ului să anuleze decizia de majorare a prețurilor, care a fost luată săptămâna trecută.

In this article