Grădinițele din suburbii, renovate cu susținerea Primăriei Capitalei

Municipalitatea continuă să acorde sprijin financiar pentru modernizarea instituțiilor preșcolare din suburbii. Edilul Ion Ceban a anunțat că la Grădinița nr. 233 din Tohatin, cu banii alocați de...

Municipalitatea continuă să acorde sprijin financiar pentru modernizarea instituțiilor preșcolare din suburbii. Edilul Ion Ceban a anunțat că la Grădinița nr. 233 din Tohatin, cu banii alocați de Primăria Chișinău, au fost reparate patru săli de grupă din cele șapte, trei pavilioane, cabinetul metodic, bucătăria și sala de festivități. Lucrările interioare au inclus și renovarea grupurilor sanitare, a spălătoriei, scărilor și holurilor. De asemenea, au fost schimbate sistemele de electricitate și canalizare.

Pentru aceste lucrări, potrivit lui Ceban, Primăria Chișinău a alocat, în ultimii trei ani, aproape 1,6 milioane de lei. Contribuția locală a fost de peste 240 de mii de lei.

De asemenea, amintim că municipalitatea a investit și în construcția a două terenuri de joacă la Tohatin și în satul Cheltuitor. Contribuția Primăriei Chișinău a fost de peste 430 de mii de lei, iar cea locală de 135 de mii de lei.

Investițiile municipalității în dezvoltarea infrastructurii comunei Tohatin, în ultimii trei ani, se cifrează la peste 24,8 milioane de lei.

In this article