Ceban: Principiul meu este „fapte nu show-uri”, principiul PAS acum este „show-uri nu fapte”

Într-o competiție corectă și deschisă pentru Primăria Chișinău, PAS nu are nicio șansă, cu niciun exponent. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban, care afirmă că...

Într-o competiție corectă și deschisă pentru Primăria Chișinău, PAS nu are nicio șansă, cu niciun exponent. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban, care afirmă că cei din PAS o să acționeze murdar.

„Din câte vedem noi, acești oameni nu acționează corect și nu vor să lupte deschis. Avem experiență, dosare intentate, avem show-uri fără finalitate. Dacă principiul meu este „fapte nu show-uri”, principiul PAS acum este „show-uri nu fapte”. Trebuie să arate că ceva se întâmplă pe fundalul unor situații extrem de grave. Noi avem cea mai mare rată din Europa. Noi avem cel mai mare preț la gaz din Europa.

În este frică de dosare? Nu, nu îmi este frică de dosare. Vor acționa? Da, vor acționa. De un an de zile se caută cu lumânare și nu pot găsi nimic. Am auzit că s-a cerut ca să poată să găsească ceva mascații, să sugă din deget, ca să acționeze echipa de troli și show-uri. Nu va merge, oamenii nu sunt proști”, a punctat edilul.

Primarul a făcut trimitere la dosarul Stoianoglo, unde s-a făcut tam tam din nimic, iar acum măcar nici în control judiciar nu este.

In this article