Grădina Zoologică trebuie să fie un punct de atracție turistică pentru cetătenii Republicii Moldova, a spus Ceban

Obiectivele de viitor a primăriei în comun cu Grădina Zoologică este atracția turistică, importantă în Chișinău cât și crearea unui Centru de Instruire și Observare pe lângă aceasta,...

Obiectivele de viitor a primăriei în comun cu Grădina Zoologică este atracția turistică, importantă în Chișinău cât și crearea unui Centru de Instruire și Observare pe lângă aceasta, transmite Breaking News.

Grădina Zoologică trebuie să fie un punct de atracție turistică pentru cetătenii Republicii Moldova, dar și turiști. Am discutat astăzi cu conducerea Grădinii Zoologice despre planuri concrete de amenajare a teritoriului, despre dezvoltare, dar și despe motivare a angajaților.

Obiectivul meu este să facem acest loc un punct de atracție turistică important în Chișinău. Iar unul din obiectivele prioritare ar fi crearea unui Centru de Instruire și Observare, un bun partener pentru instituțiile de învățământ.

Totodată, am vorbit cum putem interveni pentru a ajuta la finalizarea volierelor de aproximativ 1 000 de m2, destinate pentru urși și lupi care vor fi aduși din Kamchatca.

În timpul apropiat Primăria în comun cu conducerea Grădinii Zoologice va crea un plan comun. Astfel, ca în anul viitor să realizăm mai multe proiecte.

In this article


Join the Conversation