Ghimpu îi cere ministrului de Interne, să-şi dea demisia

Mihai Ghimpu îi cere ministrului de Interne, Andrei Năstase, să-şi dea demisia, iar dacă nu dorește, Uniunea Europeană ar trebui să-l ajute, să facă acest lucru. Solicitarea vine...

Mihai Ghimpu îi cere ministrului de Interne, Andrei Năstase, să-şi dea demisia, iar dacă nu dorește, Uniunea Europeană ar trebui să-l ajute, să facă acest lucru. Solicitarea vine după ce şeful de la Interne i-a convocat pe procurorul general şi directorul SIS la o întrevedere, lucru care, spune Mihai Ghimpu, este contrar legii, transmite Breaking News.

Pe pagina sa de Facebook, liberalul scrie că Năstase i-ar fi convocat pentru a le da indicaţii, în calitatea sa de şef al unui partid aflat la guvernare, ceea ce reprezintă imixtiune politică. Mai mult, Ghimpu îl numeşte pe Năstase „Coordonatore”, făcând trimitere la romanul criminal “Nașul” al lui Mario Puzo.

Am încercat să luăm o reacţie de la Andrei Năstase, dar acesta nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta declaraţiile lui Mihai Ghimpu. I-am expediat şi un mesaj cu solicitarea noastră, la care, deocamdată, nu am primit un răspuns.

In this article


Join the Conversation