Genți cu carne și oase umane, găsite într-un parc din Paris

Poliția din Franța investighează moartea unei femei care a fost găsită dezmembrată și decapitată în parcul Buttes-Chaumont din Paris, loc devenit celebru pentru filmele care s-au filmat acolo....

Poliția din Franța investighează moartea unei femei care a fost găsită dezmembrată și decapitată în parcul Buttes-Chaumont din Paris, loc devenit celebru pentru filmele care s-au filmat acolo.

Parcul Buttes-Chaumont a fost închis marți, 14 februarie, după ce au fost descoperite cel puțin două genți pline cu carne și oase provenite de la o persoană din „Europa sau Africa de Nord”, transmite breakingnews.md cu referire la cotidianul.md.

Prima geantă a fost găsită luni într-o zonă din parc în care administratorii parcului aruncau deșeurile”, a spus o sursă citată de Evening Stadard, care a luat parte la investigație.

„Era ascunsă sub o grămadă de frunze, iar înăuntru era o secțiune a corpului tăiată de sub piept și până la genunchi”.

Până marți, polițiștii au găsit și capul femeii ascuns la capătul unei linii de cale ferată dezafectată care trece prin parc.

Detectivii au stabilit că femeia fusese îmbrăcată în blugi albaștri cu decor floral la nivelul coapsei drepte.

„Era europeană sau nord-africană”, a declarat o altă sursă pentru publicația de știri Le Parisien.

Nu a fost determinată încă vârsta, înălțimea sau greutatea victimei. Procurorii parizieni au confirmat că a fost demarată o anchetă pentru investigarea crimei, iar un purtător de cuvânt a spus: „Cadavrul nu era în stare de putrefacție, ceea ce pare să ateste o moarte recentă”.

Dealul pe care se află parcul Buttes-Chaumont a fost folosit timp de trei secole, până în 1760, pentru expunerea trupurilor infractorilor spânzurați.

In this article