Liderul PCRM: Oamenii țin minte cum în 2001-2009, Voronin, Dodon și Greceanîi au guvernat și au rezolvat toate probleme

Blocul comuniștilor și al socialiștilor are toate șansele de a obține o majoritate în viitorul Parlament. Opinia a fost expusă de către ex-președintele țării, liderul...

Blocul comuniștilor și al socialiștilor are toate șansele de a obține o majoritate în viitorul Parlament. Opinia a fost expusă de către ex-președintele țării, liderul PCRM, Vladimir Voronin la postul public de televiziune.

„Noi am dori ca blocul comuniștilor și al socialiștilor să fie votat, ca noi să avem cel puțin majoritate parlamentară în viitorul Legislativ, adică 51-52 și mai mulți. Sau majoritate constituțională, pentru că din această Constituție a făcut cine și ce a vrut. Trebuie să vedem ce facem cu Constituția. Eu am încredere fermă în alegătorii noștri, ei s-au săturat deja de tot. Ei își amintesc de anii 2001-2009, cum am guvernat noi țara, atunci și Greceanîi era premier și Dodon era prim-vicepremier, s-au hotărât bine problemele. Așa trebuie să fie și mai departe și după aceste alegeri trebuie să avem majoritatea și să răspundem de tot ce se face în țară”, a declarant Voronin.

In this article