Fiul lui Oleg Sîrbu, dezamăgit: Vorbesc nedreptăți împotriva tatălui meu

Vlad Sîrbu, fiul democratului Oleg Sîrbu, și-a exprimat regretul vizavi de metodele murdare și josnice la care apelează unii contracandidați în această campanie electorală, transmite BreakingNews.MD. Într-o postare...

Vlad Sîrbu, fiul democratului Oleg Sîrbu, și-a exprimat regretul vizavi de metodele murdare și josnice la care apelează unii contracandidați în această campanie electorală, transmite BreakingNews.MD.

Într-o postare pe Facebook, Vlad a menționat că unul din prietenii săi din copilărie, care este și contracandidatul tatălui său pe aceeași circumscripție, din dorința de putere și afirmare recurge la metode rușinoase și vorbe urate la adresa lui Oleg Sîrbu.

În același timp, fiul deputatului se declară mândru de tatăl său și apreciază multitudinea de fapte bune pe care le-a făcut pe parcursul anilor.

Oleg Sîrbu este deputat  din 2009, iar la alegerile din februarie 2019, va candida din partea PDM pentru circumscripţia nr. 3, Edineţ. Până a accede în Parlament a ocupat mai multe poziții de conducere în sectorul privat. Sîrbu este membru al PDM din 2007, iar din martie 2015 deține funcția de președinte al Organizației teritoriale Edineț a PDM.

In this article


Join the Conversation