Edineț: Droguri în valoare circa 100.000 lei, depistate la un bărbat

Polițiștii din Edineț, sub conducerea Procuraturii, au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 39 de ani, locuitor al raionului Edineț, suspectat de circulația ilegală de droguri pe...

Polițiștii din Edineț, sub conducerea Procuraturii, au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 39 de ani, locuitor al raionului Edineț, suspectat de circulația ilegală de droguri pe teritoriul raionului.

În cadrul perchezițiilor polițiștii au depistat și ridicat mai multe pachețele cu substanță mărunțită asemănătoare cu „Marijuana”, plante și semințe de cânepă, dar și utilaje confecționate artizanal destinate consumului de droguri.

Suma drogurilor depistate, pe piața neagră valorează circa 100 000 de lei.

Toate obiectele și substanțele depistate au fost transmise pentru expertiză la Centrul Tehnico – Criminalistic și Expertize Judiciare.

În continuare, polițiștii întreprind măsuri speciale de investigații în vederea identificării altor membri, implicați în traficul ilicit de droguri, pentru ulterioara atragere la răspundere în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

In this article