Edilul Capitalei s-a întâlnit azi cu primarul orașului Tel Aviv: Putem învăța și prelua cele mai bune și moderne practici în diverse domenii

Edilul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit azi cu primarul orașului Tel Aviv, cea mai mare metropolă și cel mai important centru economic al Israelului. Împreună cu omologul său...

Edilul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit azi cu primarul orașului Tel Aviv, cea mai mare metropolă și cel mai important centru economic al Israelului.

Împreună cu omologul său din Tel Aviv, Ron Huldai, Ion Ceban a discutat despre proiectele municipale, dezvoltarea orașului și despre programele pe care le implementează Chișinăul.

“Putem învăța și prelua cele mai bune și moderne practici în diverse domenii. Am discutat despre criza refugiaților și am mulțumit pentru suportul oferit Primăriei Chișinău în acea perioadă, dar și perioada Covid și pentru expertiza în mai multe domenii. Am abordat situația actuală și crizele cu care se confruntă Chișinăul și Republica Moldova”, a declarat Ion Ceban.

În cadrul întrevederii, conducerea Primăriei Tel Aviv a fost invitată la Chișinău pentru a participa la evenimentele dedicate comemorării victimelor Holocaustului și cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la Pogromul din Chișinău.
Evenimentele vor fi organizate la Chișinău în perioada 20-21 aprilie.

In this article