Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Didier Reynders, Comisarul european pe justiție

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat azi la Chișinău cu Comisarul european pe justiție, Didier Reynders, despre mersul reformei justiției din Moldova. Șefa statului a vorbit și...

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat azi la Chișinău cu Comisarul european pe justiție, Didier Reynders, despre mersul reformei justiției din Moldova. Șefa statului a vorbit și despre rezistența la schimbare pe care o depun anumiți oameni din sistem și a reconfirmat determinarea noastră de a face legea egală pentru toți.

„Uniunea Europeană ne va susține în continuare în eforturile noastre de curățare a justiției și de consolidare a instituțiilor care să combată corupția. Cei care nu apreciază aceste eforturi sunt persoanele compromise din justiție. Dar noi vom continua să schimbăm lucrurile în acest sistem și vom lucra cu cei care sunt gata de schimbare și vor ca justiția moldovenească să-și recapete încrederea cetățenilor și să pună legea în capul mesei”, a subliniat șefa statului.

In this article