Echipele mobile ale PF și SV își consolidează capacitățile profesionale

Reprezentanții echipelor mobile ale Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal sunt antrenați săptămâna curentă într-un curs de instruire privind „dezvoltarea capacităților și consolidarea abilităților de cercetare, detectare, identificare...

Reprezentanții echipelor mobile ale Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal sunt antrenați săptămâna curentă într-un curs de instruire privind „dezvoltarea capacităților și consolidarea abilităților de cercetare, detectare, identificare și urmărire a persoanelor, în cazul suspiciunilor de contrabandă la frontiera de stat”. Cursul este organizat de către experții Centrului de instruire al Serviciului de Grăniceri al Poloniei, în cadrul Programului EXBS și sub egida Ambasadei SUA în R. Moldova, transmite Breaking News.

Programul EXBS (Controlul Exporturilor și Securității Frontaliere) reprezintă un program interinstituțional administrat de către Biroul Securității Internaționale și Neproliferării din cadrul Departamentului de Stat al SUA, destinat acțiunilor de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă.

In this article


Join the Conversation