După 20 de ani de așteptare, o femeie s-a căsătorit cu ea însăși

Sarah Wilkinson este o femeie care a petrecut 20 de ani strângând bani pentru nunta visurilor ei și-a organizat propria petrecere după ce nu a reușit să își...

Sarah Wilkinson este o femeie care a petrecut 20 de ani strângând bani pentru nunta visurilor ei și-a organizat propria petrecere după ce nu a reușit să își găsească sufletul pereche. Aceasta, în vârstă de 42 de ani, a decis să țină o ceremonie a nunții în Suffolk, Marea Britanie. Aceasta chiar și-a cumpărat și un inel de logodnă.

O femeie s-a măritat cu ea însăși la fel ca multe alte fete, Sarah a visat la o nuntă ca-n povești cu bărbatul visurilor ei alături. Dar când a realizat că nu va exista niciodată un Făt Frumos în viața ei, femeia a decis să cheltuiască banii strânși pentru eveniment pentru a se căsători cu ea însăși.

Astfel, Sarah Wilkinson a cheltuit pentru nunta cu propria persoană nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de lire sterline.

Femeia din Marea Britanie a promis să se iubească, să se prețuiască și să se asculte și niciodată să nu cedeze controlul asupra telecomenzii TV, jurând că își va fi „cavalerul în armură strălucitoare”, notează The Sun.

Sarah chiar și-a cumpărat propriul inel de logodnă cu diamant, iar invitațiile la nuntă au venit însoțite de sloganul „mirele nu este inclus”. Figurina de pe tort era o mireasă care săruta o broască și, după ceremonie, femeia a aruncat, în locul buchetului de mireasă, o știclă falsă de șampanie.

Sarah Wilkinson nu exclude apariția unui bărbat în viața ei Sarah Wilkinson a avut parte și de o petrecere a burlăcițelor. Femeia, care este asistentă de control al creditelor, și-a avut prietenele Carina și Kelly drept domnișoare de onoare și a mers pe culoar cu mama ei, Barbara Glanfield, urmărită de 40 de invitați, înainte de a fi alături de alți 80 pentru o recepție de seară.

„Ziua a fost așa cum mi-am dorit. A fost minunat și nu am simțit lipsa unui bărbat alături”, a declarat britanica. Sarah a afirmat că nu exclude posibilitatea găsirii unui mire într-o zi, dar a vrut să se căsătorească cu ea însăși ca un act de iubire de sine și independență. „A fost o zi minunată pentru mine să fiu în centrul atenției. Ceremonia nu a fost o nuntă oficială, dar am avut ziua nunții mele. Cred că ajungi la punctul în care te gândești „s-ar putea să nu am asta cu un partener lângă mine, dar de ce ar trebui să ratez?” Acești bani au fost rezervați pentru nunta mea, și de ce să nu-i folosesc pentru ceva ce vreau să fac?!”, a mai spus femeia citată de BBC.

Singura relație de durată a acesteia a început pe când ea avea 28 de ani și s-a încheiat după patru ani.

In this article