Dramă în Londra: Un nou-născut găsit abandonat într-o pungă de plastic

O fetiță nou-născută a fost găsită într-o pungă de plastic, pe o stradă din Londra, a anunțat vineri 19 ianuarie curent, poliția britanică. Bebelușul era înfășurat într-un prosop,...

O fetiță nou-născută a fost găsită într-o pungă de plastic, pe o stradă din Londra, a anunțat vineri 19 ianuarie curent, poliția britanică. Bebelușul era înfășurat într-un prosop, iar afară erau minus 3 grade Celsius.

Bebelușul a fost găsit de o persoană care își plimba câinele în Newham, în estul Londrei, marți, imediat după ora 21.00 GMT, a precizat Poliția Metropolitană din Londra. Potrivit serviciului național de meteorologie, în Londra erau minus 3 grade Celsius la acea oră, transmite breakingnews.md cu referire la digi24.ro.

„Persoana respectivă i-a ținut fetiței de cald până când au sosit paramedicii de la Serviciul de Ambulanță din Londra și au consultat-o, iar apoi au dus-o la spital. Sunt încântat să raportez că fetița nu a fost rănită în niciun fel și că este în siguranță în grija personalului spitalului ”, a declarat, într-un comunicat de presă, comisarul-șef Simon Crick.

Poliția mai transmis că este îngrijorată de starea mamei bebelușului, bănuind că aceasta nu primește suficientă asistență socială, și a făcut apel la aceasta să ia legătura cu autoritățile.

In this article