Dragoste cu scântei. Un bărbat în stare de ebrietate i-a incendiat casa concubinei, după ce a fost alungat

La un pas de tragedie. Un bărbat a provocat un incendiu într-o gospodărie după ce s-a certat cu concubina sa și cu fiul acesteia. Incidentul a avut loc...

La un pas de tragedie. Un bărbat a provocat un incendiu într-o gospodărie după ce s-a certat cu concubina sa și cu fiul acesteia. Incidentul a avut loc marți, 28 aprilie, în satul Bîcioc, din raionul Grigoriopol.

Potrivit site-ului pretinsului minister de interne din stânga Nistrului, pompierii au fost solicitați în jurul orei 17:00 la stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Bîcioc din Grigoriopol.

Din informațiile preliminare, incendiul a fost provocat de un bărbat de 42 de ani. Făptașul a recurs la acest gest de supărare după ce a fost alungat de concubina sa, care este și stăpâna gospodăriei, și de fiul acesteia.

Fiind în stare de ebrietate, acesta și-a strâns lucrurile și, înainte să plece, a incendiat casa femeii. Pompierii au eliminat rapid flăcările, care, însă, au mistuit o construcție din curte și a afectat serios două odăi din casă.

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii și este cercetat penal pentru incendierea intenționată a casei concubinei sale. Acesta nu se afla la prima abatere de la lege. fiind anterior condamnat.

In this article