Două cazuri noi de IMPORT de COVID-19, confirmate în Moldova

Ministerul Sănătății anunță încă două cazuri de COVID-19, confirmate la un bărbat și o femeie. Potrivit ministrului Viorica Dumbrăveanu, cei doi pacienți au revenit din Italia. Au...

Ministerul Sănătății anunță încă două cazuri de COVID-19, confirmate la un bărbat și o femeie. Potrivit ministrului Viorica Dumbrăveanu, cei doi pacienți au revenit din Italia.

Au fost prelevate probe la 10 adulți și 2 copii. Sunt rezultatele la cinci teste și s-au confirmat. Este vorba despre doi cetățeni, care au revenit din Italia. Sunt internați la spitalul Toma Ciorbă. Este vorba despre două persoane adulte.

Bărbatul este din Sudul țării, a revenit după o vizită din Italia, a fost la copii. A revenit la 1 martie, la 5 martie s-a simțit rău, a făcut autotratament, la 9 martie a chemat 112 și a fost internat.

Doamna a fost în vizită, la o prietenă în Italia, a stat acolo 10 zile, a revenit pe 26 februarie. S-a simțit rău pe 1 martie, s-a adresat la medic, s-a prescris tratament, autoizolare. Ea a administrat un preparat. A chemat ambulanța din cauza tensiunii, la 9 martie, și a fost internată la Toma Ciorbă. A explicat Viorica Dumbrăveanu.

In this article