Donald Trump, amendat cu peste 350 de milioane de dolari într-un caz de fraudă

Un judecător din New York a emis o hotărâre istorică obligându-l pe fostul președinte Donald Trump să plătească peste 350 de milioane de dolari într-un caz de fraudă....

Un judecător din New York a emis o hotărâre istorică obligându-l pe fostul președinte Donald Trump să plătească peste 350 de milioane de dolari într-un caz de fraudă. Potrivit informațiilor furnizate de BBC News și preluate de Știri.md de la Protv.ro, Trump a fost interzis să își mai folosească funcția de director de companie în statul New York timp de trei ani, iar fiii săi, Donald Trump Jr. și Eric Trump, au fost amendați cu câte 4 milioane de dolari fiecare.

Fostul președinte și cei doi fii adulți ai săi au fost găsiți vinovați anterior de inflația artificială a valorii proprietăților lor cu sute de milioane de dolari, într-un proces care s-a încheiat luna trecută. Trump și-a negat orice vină, etichetând cazul drept o “fraudă împotriva mea” și o “vânătoare de vrăjitoare politice”.

Procurorul general al New York-ului a solicitat judecătorului să impună o amendă de 370 de milioane de dolari lui Trump pentru ceea ce a numit scheme “scandaloase”.

In this article