Doi tineri în stare de ebrietate narcotică, reținuți la Bălți de carabinieri

Doi tineri au fost reținuți de carabinieri și predați poliției la Bălți. Aceștia erau în stare de ebrietate narcotică și aveau asupra lor un aparat predestinat consumului de...

Doi tineri au fost reținuți de carabinieri și predați poliției la Bălți. Aceștia erau în stare de ebrietate narcotică și aveau asupra lor un aparat predestinat consumului de substanțe ilegale.

Potrivit Inspectoratului General al Carabinierilor, este vorba despre doi tineri depistați de carabinierii din cadrul Direcției regionale Nord a IGC, care executau serviciul de menținere a ordinii publice în municipiul Bălți.

Cazul a fost înregistrat la data de 6 noiembrie, în jurul orelor 23:30, pe strada B. Glavan. Doi tineri, care păreau suspecți, au fost stopați pentru verificări. Astfel, oamenii legii au depistat că aceștia se aflau în stare de ebrietate narcotică și unul dintre ei deținea asupra sa un aparat confecționat destinat pentru consumul drogurilor.

Pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor, la fața locului a fost solicitat un echipaj al poliției. Alte circumstanțe urmează a fii stabilite.

In this article