Doi minori din capitală cercetați pentru tâlhărie

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate de către polițiștii sectorului Râșcani au fost identificați doi minori cu vârstele de 15 și respectiv 16 ani , ambii domiciliați...

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate de către polițiștii sectorului Râșcani au fost identificați doi minori cu vârstele de 15 și respectiv 16 ani , ambii domiciliați în capitală care au comis o tâlhărie pe str. Mircești, transmite Breaking News.

Infracțiunea a avut loc în noaptea de 12 februarie curent, polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani fiind alertați de un tânăr de 28 de ani, care a comunicat că a fost deposedat de telefonul mobil de model ,,Lenovo”. Victima a declarat forțelor de ordine că de acesta s-au apropiat 2 indivizi și cu aplicarea violenței și amenințând-ul l-au deposedat de telefon, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 2 150lei.

Suspecții au fost identificați și conduși la Inspectorat pentru declarații, ulterior fiind audiați în cadrul cauzei penale pornită pentru tîlhărie. Aceștia și-au recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că au vândut telefonul sustras iar banii i-au cheltuit.

Bunul sustras a fost depistat de către polițiști și urmează a fi returnat proprietarului. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.

In this article


Join the Conversation