Dodon, despre echipa PAS-ului: Acum vreți să le dați acestora să gestioneze situația în țară?

Echipa Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor are în spate o vastă experiență de a conduce o țară și de a gestiona situații de criză. Pe de altă...

Echipa Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor are în spate o vastă experiență de a conduce o țară și de a gestiona situații de criză. Pe de altă parte, oponentul său politic, partidul PAS, este format din tineri care au lucrat doar în Organizații Neguvernamentale plătite din bani străini. Declarația a fost făcută de către președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii live.

„Dvs faceți comparație, echipa PSRM-PCRM și echipa reprezentată de PAS, unde marea majoritate nu a activat decât în ONG, a primit bani de la americani și europeni pentru că scriu rapoarte cuiva. Acum vreți să le dați acestora să gestioneze situația în țară? Vă dați seama ce riscuri sunt? Noi avem experiență, știm cum să ieșim din diferite situații, împreună cu dl Voronin și Zinaida Greceanîi în 2008 am gestionat inundațiile. Am gestionat anul trecut COVID-ul. Ce au făcut ei în afară de rapoarte lui Soros? Vedeți experiența unei echipe și experiența altei echipe”, a declarat Dodon.

In this article