Dodon: Voi merge în fiecare raion, pentru a fi alături de oameni, pentru a explica care este poziția noastră și valorile noastre

Președintele PSRM, Igor Dodon, în această campanie electorală va merge în toate raioanele din țară, pentru a discuta cu oamenii. Despre aceasta liderul socialiștilor a anunțat în cadrul...

Președintele PSRM, Igor Dodon, în această campanie electorală va merge în toate raioanele din țară, pentru a discuta cu oamenii. Despre aceasta liderul socialiștilor a anunțat în cadrul emisiunii live.

“Eu voi merge în fiecare raion, voi aveam minim 10 întrevederi din fiecare raion din Republica Moldova, pentru a fi alături de oameni, pentru a explica, care este poziția noastră, care sunt valorile noastre. Suntem pentru țară, statalitate, istoria Moldovei, limba moldovenească, noi suntem pentru echitate socială, lupta cu sărăcia, neutralitate, nici un fel de NATO. Neutralitatea este baza de rezolvare a problemei transnistrene. Noi suntem pentru relații bune cu toți, și cu Est, și cu Vest. Aceste valori care ne unesc sunt susținute de marea majoritate a cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Dodon.

Amintim că în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie PSRM va merge împreună cu PCRM. Cele două formațiuni au înregistrat deja Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor.

In this article