Directorul ÎS „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas a demisionat

Serghei Nastas a demisionat din funcția director la ÎS „Poșta Moldovei”. Interimatul va fi asigurat de către Ruslan Chitoroagă, până va fi numit un nou director, transmite Breaking...

Serghei Nastas a demisionat din funcția director la ÎS „Poșta Moldovei”. Interimatul va fi asigurat de către Ruslan Chitoroagă, până va fi numit un nou director, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

„În legătură cu demisionarea dlui Serghei Nastas, începând cu data de 12 iulie 2019, conform ordinului nr.26-P din 08.07.2019 al Agenției Proprietății Publice, dl Ruslan Chitoroagă, vicedirector al ÎS ”Poșta Moldovei”, va exercita atribuțiile directorului general al întreprinderii, până la numirea, în ordinea stabilită, a noului director”, se arată într-un comunicat emis de către „Posta Moldovei”.

Anterior, Serghei Nastas a declarat că se încearcă să se facă presiuni pentru a scrie cerere de demisie, iar premierul Maia Sandu a cerut responsabililor de la Agenția Proprietății Publice (APP) să fie inițiată o anchetă pe numele conducătorilor întreprinderii Poșta Moldovei pe motiv că întreprinderea nu livra ziarele celor care erau abonați la Ziarului de Gardă.

In this article


Join the Conversation