Ceban: Noi scumpiri pentru căldură pregătește Guvernarea PAS

Noi scumpiri pentru căldură pregătește Guvernarea PAS. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban. Potrivit acestuia, în timp ce cățelușii PAS, oleacă economiști, azi s-au dat în...

Noi scumpiri pentru căldură pregătește Guvernarea PAS. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Potrivit acestuia, în timp ce cățelușii PAS, oleacă economiști, azi s-au dat în spectacol cu tot felul de păreri despre “Apă Canal”, stăpânii lor s-au gândit să mai scumpească căldura la oameni.

„Cât cei de la ANRE se chinuie și caută cum să-i găsească vinovați pe cei de la “Apă Canal” făcând controale la comandă, între timp, marii specialiști se vor întruni în ședință și vor decide în 13 minute majorarea tarifului pentru energia termică
S-a cerut majorarea cu aproape 800 de lei pentru o gigacalorie, de la 2.854 de lei, cât este în prezent, până la 3.636 de lei pentru o gigacalorie.

Ipocriții au nas să mai aducă acuzații. Astăzi avem majorări cu 700 % la gaz, 300 % energia electrică și aproape 300% energia termica”, a declarat Ceban.

Edilul spune că între timp, ei la “Apă Canal” trimit procuratura, poliția, ANRE, pompierii, toți deputații și “ministruții”.

In this article