DEZVĂLUIRI // Fratele lui Igor Dodon a fost ARESTAT la Moscova

Fratele lui Igor Dodon ar fi fost arestat alaltăieri la Moscova, a anunțat astăzi liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-o conferință de presă susținută la Chișinău. „Alexandru Dodon...

Fratele lui Igor Dodon ar fi fost arestat alaltăieri la Moscova, a anunțat astăzi liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-o conferință de presă susținută la Chișinău.

„Alexandru Dodon a fost arestat la Moscova. Acum Igor Dodon este în șoc. El a fost pus să semneze acolo niște angajamente că nu se va destrăma Partidul Socialiștilor din R. Moldova, fracțiunea parlamentară. Tot răul care mi l-a făcut mie, acele solicitări de deschidere a dosarelor penale pe numele meu, se întoarce împotriva lui”, a subliniat Usatîi.

De asemenea, Usatîi a menționat că nu Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate l-au înlăturat pe Dodon de la putere.

„Oamenii, inclusiv eu, am votat împotriva lui Dodon. Acesta s-a autodistrus cu acele kulioace, cu petrecerile organizate la Condrița”, a punctat Renato Usatîi, care astăzi și-a anunțat revenirea în politică.

De menționat că Alexandru Dodon era partener de afaceri cu fiul fostului procuror general al Rusiei, Igor Ceaika.

In this article