Detalii despre boala lui Putin: tratat cu sânge de căprioară, însoţit de neurochirurgi

Moscova neagă zvonurile lansate de presa occidentală în legătură cu posibila operaţie la care ar fi fost supus Vladimir Putin, însă canalele de jurnalism de investigaţie oferă o...

Moscova neagă zvonurile lansate de presa occidentală în legătură cu posibila operaţie la care ar fi fost supus Vladimir Putin, însă canalele de jurnalism de investigaţie oferă o serie de detalii care contrazic această versiune.

Zvonurile despre sănătatea lui Vladimir Putin sunt descrise în Rusia drept „speranţele” inamicilor săi.

Versiunea oficială este că toate zvonurile sunt absolut false. Astfel, după ce a fost lansată versiunea unei operaţii iminente de vindecare a cancerului, pentru care medici, asistente şi o sală de operaţie într-o locaţie secretă ar fi pregătite zile întregi, pentru a fi folosite în foarte scurt timp.

Canalele Telegram raportează şi diverse detalii, precizând că intervenţia extrem de delicată ar putea fi efectuată peste noapte şi în miezul nopţii, pentru a trezi cât mai puţine suspiciuni.

În sprijinul tezei despre cancer sau despre leucemie există interpretări făcute de jurnaliştii de investigaţie, care au comparat mişcările liderului rus cu cele ale cunoscuţilor profesionişti din domeniul sănătăţii ruşi.

În zeci de cazuri, s-ar fi demonstrat prezenţa hematologilor şi a neurochirurgilor în aceleaşi locuri în care se afla Putin. El ar fi tratat c sânge de căprioară, iar mărirea capului s-ar datoria steroizilor.

În cele din urmă, recent, o publicaţie americană a declarat că a primit o înregistrare a unei conversaţii dintre un oligarh rus şi unii omologi occidentali în timpul căreia oligarhul ar fi susţinut că preşedintele este grav bolnav.

La toate acestea se adaugă observaţiile experţilor care notează presupusa rigiditate a mişcărilor lui Putin, creşterea în greutate şi umflarea feţei, toate semne compatibile cu bolile care i se atribuie.

Pe 9 mai, Putin a fost singurul bărbat înalt care stătea în tribuna centrală în timpul paradei care avea o acoperire pe picioare, în ciuda faptului că temperatura la Moscova era de doar 9 grade.

In this article