Descoperire șocantă la vama Leușeni: Sute de articole vestimentare ascunse într-un microbuz din Franța

Funcționarii postului vamal Leușeni au făcut o descoperire surprinzătoare în timpul verificărilor efectuate asupra unui microbuz de model „Mercedes Sprinter”, care se deplasa din Franța și tracta un...

Funcționarii postului vamal Leușeni au făcut o descoperire surprinzătoare în timpul verificărilor efectuate asupra unui microbuz de model „Mercedes Sprinter”, care se deplasa din Franța și tracta un automobil pe remorcă. Șoferul, un conațional în vârstă de 38 de ani, a afirmat că toate bunurile transportate erau corect declarate în conformitate cu tipizata vamală DV-6.

Cu toate acestea, în urma unui control fizic detaliat, funcționarii vamali au depistat 385 de articole vestimentare bine ascunse în interiorul automobilului de pe remorca tractată. Această descoperire a ridicat suspiciuni cu privire la legalitatea transportului și a deschis calea către o anchetă amănunțită.

Lotul de mărfuri, constând în haine de diferite tipuri și mărci, a fost imediat ridicat și este pasibil confiscării, conform procedurilor legale. În plus, șoferul se confruntă acum cu posibile sancțiuni în conformitate cu legislația în vigoare, având în vedere tentativa de transport ilegal de bunuri.

In this article