Deschiderea sezonului estival 2024 la Vadul lui Vodă

Numărătoarea inversă a început. Primarul General, Ion Ceban, anunță comunitatea despre deschiderea sezonului estival 2024 pe litoralul râului Nistru din Vadul lui Vodă, care va avea loc sâmbătă,...

Numărătoarea inversă a început. Primarul General, Ion Ceban, anunță comunitatea despre deschiderea sezonului estival 2024 pe litoralul râului Nistru din Vadul lui Vodă, care va avea loc sâmbătă, 25 mai.

„Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural și Primăria orașului Vadul lui Vodă organizează un amplu eveniment pe parcursul zilei.
Evenimentul va debuta cu un concert grandios pe Faleza de la plajă, recent renovată de Primăria Chișinău”, a scris Primarul General pe rețelele sociale.

Potrivit programului, în intervalul 14:00 – 22:00, pe scenă vor evolua interpretul de muzică populară Igor Cuciuc, Vladimir Fotescu și Orchestra „Avanti”, Ansamblul de dansuri populare „Mărțișor”, interpretul Sergiu Țurcanu și DJ Sergiu Bulgar.

În ultima perioadă, Primăria Municipiului Chișinău a investit enorm în reabilitarea zonei de odihnă de la Vadul lui Vodă, care a devenit o adevărată oază de agrement, recreere și sport. Astfel, pe plaja din zonă au fost amenajate mai multe zone de sport: teren de baschet, volei, tenis de masă, badminton, mese de șah și zona workout, pentru copii au fost instalate mai multe terenuri de joacă, iar pentru iubitorii de plimbări au fost pavate aleile de pe faleză și construite trotuare în Parcul „Nistrean”.

Este important de menționat, a subliniat Primarul General, Valea pitorească de pe Nistru, Parcul Nistrean și plaja de pe malul Nistrului de la Vadul lui Vodă sunt zone de interes public nu doar pentru locuitorii și oaspeții Capitalei, ci și pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

„Vă invităm pe toți, de la mic la mare, să dăm startul celei mai frumoase perioade a anului cu multă distracție și voie bună”, a conchis Ion Ceban.

In this article