Deputații ȘOR va boicota ședința Parlamentului

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” va boicota și ședința Parlamentului de joi, 20 octombrie. Deputații Partidului „ȘOR” continuă astfel protestul față de regimul PAS și Maia Sandu, care...

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” va boicota și ședința Parlamentului de joi, 20 octombrie. Deputații Partidului „ȘOR” continuă astfel protestul față de regimul PAS și Maia Sandu, care au instituit dictatura în Republica Moldova.

Partidul a emis un comunicat în care califică activitatea Parlamentului drept nelegitimă, iar guvernarea ar fi o amenințare pentru țară.

„Activitatea actualului Parlament este nelegitimă, deoarece este reprezentată de un regim obscur, care acționează în detrimentul intereselor naționale și al cetățenilor. De asemenea, actuala guvernare reprezintă o amenințare pentru țară, aceasta nu a reprezentat și nu reprezintă interesele cetățenilor Republicii Moldova, motiv pentru care reiterăm că alegerile parlamentare și prezidențiale anticipate trebuie să fie organizate cât mai curând”, se arată în comunicat.

Fracțiunea Partidului a boicotat, în semn de protest, și ședințele anterioare ale Legislativului.

Parlamentul se convoacă în ședință astăzi, începând cu ora 12:00.

In this article