Decoraţiunile de iarnă încep a fi strânse sau deconectate de pe străzile capitalei

De astăzi, decoraţiunile de iarnă încep a fi strânse sau deconectate de pe străzile capitalei, alei sau parcuri. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă...

De astăzi, decoraţiunile de iarnă încep a fi strânse sau deconectate de pe străzile capitalei, alei sau parcuri. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că unele elemente, care nu au neapărat motive de iarnă, vor rămâne să înfrumusețeze orașul. Este o decizie în urma multiplelor solicitări ale locuitorilor capitalei.

„Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Chișinău a procurat elementele fiind completate și nu a cheltuit bani cum anterior pentru închirierea decorațiunilor, iar în final erau returnate. Unele decorațiuni au fost alese în așa fel ca să fie folosite și în cadrul altor sărbători organizate în capitală, cum sunt Paștele, Ziua Orașului, dar și altele”, a precizat edilul.

Primarul a mai adăugat că în acest an, orașul a arătat diferit, frumos și demn de o capitală a țării. „Vom continua să muncim astfel ca să ne mândrim cu orașul nostru”, a conchis acesta.

In this article