Un bărbat cu un comportament agresiv a fost reținut de carabinieri

Un bărbat cu un comportament agresiv a fost reținut de carabinieri. În seara zilei de ieri, militarii din cadrul Direcției Regionale ,,Nord” a IGC, fiind implicați în serviciul...

Un bărbat cu un comportament agresiv a fost reținut de carabinieri.
În seara zilei de ieri, militarii din cadrul Direcției Regionale ,,Nord” a IGC, fiind implicați în serviciul de menținere a ordinii publice în mun. Bălți, au observat o persoană de gen masculin care avea un comportament agresiv față de un grup de copiii care jucau volei. Militarii sau apropiat de bărbat pentru a calma spiritele, la care acesta a recționat agresiv față de carabinieri.
Bărbatul în vârstă de 58 ani a fost identificată ca locuitor a mun. Bălți, și se află la evidența spitalului de Psihiatrie.
Totodată la fața locului a fost solicitată o ambulanță și persoana a fost transportată la spitalul de Psihiatrie din mun.Bălți.
Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați minori fără supraveghere sau persoane aflate în dificultate, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de Carabinieri sau apelați la numărul 112.
In this article