Declarația lui Chicu, care l-a lăsat pe Candu fără replică! Vezi ce i-a spus premierul fostului democrat

Replică neașteptată pentru președintele grupului parlamentar “Pro Moldova”, Andrian Candu. Premierul Ion Chicu i-a sugerat fostului democrat că nu va profita de criza provocată de COVID-19 și nu...

Replică neașteptată pentru președintele grupului parlamentar “Pro Moldova”, Andrian Candu. Premierul Ion Chicu i-a sugerat fostului democrat că nu va profita de criza provocată de COVID-19 și nu va folosi banii poporului, pentru a acoperi o crimă, așa cum s-a întâmplat în 2014, transmite Breaking News.

Schimbul de replici a avut loc în plenul parlamentului, unde premierul a venit să le ceară deputaților instituirea stării de urgență, din cauza epidemiei.

ANDRIAN CANDU: De ce nu ați venit cu măsuri deja azi, pentru agricultori, pentru micul business, pentru toți cei, care o să aibă de suferit?

ION CHICU: Eu v-am informat despre măsurile pe care planificăm să le întreprindem. La moment, pierderi economice nu s-au înregistrat. De aceea, noi vom acționa în funcție de situație. Vă asigur, dle Candu, că de data aceasta, Guvernul nu va lua un miliard de la BNM, să acopere o crimă făcută în toamna 2014. Dacă așteptați măsuri de acest gen, sau provocarea unor asemenea crize, vă rog să nu vă așteptați.

In this article