Coroane din bronz, furate de la intrarea în Complexul Memorial „Eternitate” din Chişinău

Două coroane care ar fi din bronz au fost furate, de la intrarea în Complexul Memorial „Eternitate” din Chişinău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati,...

Două coroane care ar fi din bronz au fost furate, de la intrarea în Complexul Memorial „Eternitate” din Chişinău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii a fost alertaţi de un trecător care a observat că simbolurile lipsesc, transmite Breaking News.

Cele două coroane erau instalate pe stâlpii de la intrarea în curtea Memorialului şi erau vopsite în culoarea neagră. Deocamdată, nu se ştie

cine le-a furat, dar întrucât acestea cântăresc destul de mult, ar putea fi vorba de mai multe persoane, pe care poliţiştii încearcă să-i identifice.

Dacă vor fi găsiţi, făptaşii riscă închisoare de până la patru ani. Memorialul „Eternitate” a fost construit încă în anii 1970, în memoria celor căzuţi în război. În urmă cu 13 ani a fost renovat total, fiind cheltuite peste 57 de milioane de lei.

In this article


Join the Conversation