Copiii de la Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” de astăzi au sală de sport reparată capital

Copiii de la Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” de astăzi au sală de sport reparată capital. Potrivit primarului general Ion Ceban, aceasta nu...

Copiii de la Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” de astăzi au sală de sport reparată capital.

Potrivit primarului general Ion Ceban, aceasta nu a fost niciodată renovată, de la deschierea instituţiei de învăţământ, acum 50 de ani.

„Aportul Primăriei municipiului Chișinău în acest sens a fost de 800.000 lei, constituind 60% din valoarea totală a proiectului.

La fel, pe parcursul anului 2019, Primăria municipiului Chișinău a alocat suma de 700.000 lei pentru reparația cantinei Instituției Publice Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”.

Vom investi în continuare în reparaţia şi dotarea instituţiilor de învăţământ din capitală, dar şi din suburbii, pentru a crea condiţii bune de studii pentru copiii noştri”, a declarat Ceban.

In Instituția Publică Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Ion și Doina Aldea-Teodorovici” îşi fac studiile 1430 de elevi, în 46 de clase. În instituție activează un colectiv de 101 persoane, cadre didactice și personal nedidactic.

In this article