Ion Ceban despre echipa partidului Mişcarea Alternativa Naţională: Echipa MAN este una tânără, dar cu o vastă experienţă în domeniul administrativ, economic, business şi în alte domenii

Echipa MAN este una tânără, dar cu o vastă experienţă în domeniul administrativ, economic, business şi în alte domenii. Despre acest lucru a anunţat preşedintele partidului Mişcarea Alternativa...

Echipa MAN este una tânără, dar cu o vastă experienţă în domeniul administrativ, economic, business şi în alte domenii.

Despre acest lucru a anunţat preşedintele partidului Mişcarea Alternativa Naţională, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra de la postul TV N4, făcând o diferenţă între echipa MAN şi echipa PAS, care se află la guvernare.

„Ei au în echipă oameni care practic nu au lucrat niciodată, ei au fost în ONG-uri. De exemplu, a fost numit în funcţia de secretar general al guvernului o persoană care anterior primea 500 de mii de lei într-un an, pentru o oarecare activitate într-o organizaţie neguvernamentală. De unde erau aceşti bani, cui plăteau impozite, care erau responsabilităţile, nu este clar.

Sunt oameni care nu au idee de administraţie publică, ei au scris doar dări de seamă pe care nu le citea nimeni. Nu aveau nici o responsabilitate.
Iată de ce în perioada crizei refugiaţilor din Ucraina, echipa Primăriei Chişinău, împreună cu partenerii a reuşit să gestioneze 45 de centre pentru refugiaţi, dar PAS, împreună cu toată guvernarea nu a reuşit să coordoneze şi să monitorizeze singurul centru deschis pentru refugiaţi, cel de la Manejul de Atletică Uşoară”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că anterior Ion Ceban a menţionat că partidul MAN va fi un partid al faptelor, nu al promisiunilor.

In this article