Cooperare viabilă între Poliția de Frontieră și Compania JTI

În data de 24 iulie 2019, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a avut o întrevedere cu reprezentanții Companiei Japan Tobacco International (JTI). Întrunirea a generat un...

În data de 24 iulie 2019, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a avut o întrevedere cu reprezentanții Companiei Japan Tobacco International (JTI). Întrunirea a generat un schimb de opinii asupra ultimelor evoluţii în relațiile de cooperare bilaterală, inclusiv trecerea în revistă a priorităților pentru anul curent și punctarea celor de viitor, transmite Breaking News.

Astfel, în cadrul discuțiilor au fost definite domeniile cheie privind consolidarea capacităților instituționale ale Poliției de Frontieră în prevenirea și combaterea traficului ilicit cu țigarete, ca una dintre principalele tendințe care determină evoluția fenomenului.

La finalul întrevederii, părțile au trasat perspectivele relațiilor de parteneriat și au reiterat importanța menținerii unei colaborări viabile între părți în vederea combaterii fenomenului contrabandei cu țigări la frontiera de stat.

În conformitate cu Memorandumul de Înţelegere, semnat în anul 2013 și actualizat în 2018, Compania JTI susține eforturile Poliției de Frontieră în combaterea traficului ilicit de țigări și a comercializării ilegale cu produse din tutun.

In this article


Join the Conversation