Consumători de droguri reținuți în flagrant

Polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana, de comun cu echipele mobile a Batalionului de patrulare și reacționare operativă, au reținut în flagrant delict și documentat mai mulți...

Polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana, de comun cu echipele mobile a Batalionului de patrulare și reacționare operativă, au reținut în flagrant delict și documentat mai mulți indivizi, consumând substanțe narcotice în locurile publice.

Astfel, forțele de ordine au depistat un individ de 31 ani, locuitor a capitalei în scara unui bloc de locuit amplasat de str. Mircea cel Bătrân, care ar fi consumat substanțe narcotice. Asupra lui fiind depistate trei pachețele în care se afla masă vegetală fărămițată.

Alți doi indivizi au fost surprinși în ograda unei case de locuit de pe str. Zadnipru, având un comportament suspect. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de  21 și 38 de ani. În urma discuțiilor cu ei, aceștia aveau un comportament neadecvat, iar polițiștii au depistat asupra lor câteva pachețele cu masă vegetală cu miros specific și dispozitive destinate consumului de droguri confecționate artizanal.

Ulterior pe str. M. Drăgan, a fost depistat un alt individ cu un comportament suspect, care avea asupra sa un pachețel cu masă vegetală. Este de menționat că toți indivizii depistați de polițiști anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare.

În toate cazurile a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru documentare. În dependență de rezultatele expertizelor, suspecții vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

In this article


Join the Conversation