Comunicat DFM: Reacția Companiei „DFM” SRL la declarația prim-ministrului Ion Chicu

Compania „DFM” SRL a transmis o scrisoare adresată prim-ministrului Ion Chicu în care și-a exprimat indignarea în legătură cu declarațiile premierului privind intențiile autorităților de a contribui...

Compania „DFM” SRL a transmis o scrisoare adresată prim-ministrului Ion Chicu în care și-a exprimat indignarea în legătură cu declarațiile premierului privind intențiile autorităților de a contribui la încheierea activității „DFM” SRL, cel mai mare operator Duty Free din Moldova. Declarațiile premierului au fost făcute, recent, într-un interviu acordat postului de radio „Europa Liberă”, transmite Breaking News.

Considerăm că în acest caz este vorba despre o urmărire abuzivă a companiei „DFM” SRL, fără o justificare juridică”, se arată în scrisoare.

De asemenea, se menționează că declarațiile premierului sunt părtinitoare, încalcă libertatea comerțului și a afacerilor, prevăzute la articolul 126 din Constituția Republicii Moldova și creează condiții nefavorabile pentru desfășurarea afacerilor.

La prezentul comunicat de presă este atașată copia scrisorii adresate de către Directorul general al „DFM” SRL către prim-ministrul Ion Chicu.

In this article

Join the Conversation