CNA şi voluntarii anticorupţie au celebrat Ziua Europei

Centrul Naţional Anticorupţie a participat şi în acest an, alături de alte instituţii publice, la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale primăverii – Ziua Europei. De data...

Centrul Naţional Anticorupţie a participat şi în acest an, alături de alte instituţii publice, la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale primăverii – Ziua Europei. De data aceasta însă, angajaţii CNA au fost ajutaţi de un grup de tineri care au decis să devină voluntari anticorupţie, tranmsite Breaking News.

Împreună au împărţit trecătorilor materiale promoţionale, pliante, pixuri cu logoul CNA, dar şi bancnote cu nominalul „0” lei. În discuţie cu vizitatorii Orăşelului European, ofiţerii Centrului şi voluntarii au îndemnat oamenii să nu dea şi să nu ia mită, să denunţe corupţia la linia naţională anticorupţie 0 800 55555 şi să coopereze cu instituţia.

Interesat de Cortul CNA a fost şi ambasadorul Statelor Unite Derek Hogan care a făcut şi câteva poze de grup cu tinerii voluntari.

Amintim că, celebrarea Zilei Europei, care se desfășoară anual în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, include o serie de activități de promovare a valorilor europene și a proiectelor de dezvoltare, finanțate din fonduri europene.

In this article


Join the Conversation