CNA anunţă concurs public pentru ocuparea funcţiei de director-adjunct

Centrul Național Anticorupție anunță concurs pentru ocuparea funcţiei de director-adjunct. Pentru a fi selectat, candidatul trebuie să deţină cetăţenia Republicii Moldova şi domiciliu pe teritoriul ei, să aibă...

Centrul Național Anticorupție anunță concurs pentru ocuparea funcţiei de director-adjunct. Pentru a fi selectat, candidatul trebuie să deţină cetăţenia Republicii Moldova şi domiciliu pe teritoriul ei, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, studii superioare juridice, o vechime în muncă în domeniul juridic de cel puţin 10 ani, să se bucure de o reputaţie ireproşabilă, să nu fie, în ultimii 2 ani, membru al vreunui partid politic, să nu fie angajat în cadrul organelor permanente ale vreunui partid politic, să nu aibă antecedente penale şi să cunoască limba română, transmite Breaking News.

De asemenea, candidaţii pentru funcţia de director adjunct trebuie să fie apţi, din punct de vedere medical, pentru exercitarea atribuţiilor. Mai multe detalii despre cerinţele funcţiei şi desfăşurarea concursului le găsiţi accesând link-ul de mai jos.

In this article


Join the Conversation