Chirtoacă susține că omul corupt Năstase, care a furat milioane de euro merită să fie la primărie, a scris Novac

Deși, cu doar 10 zile în urmă, Dorin Chirtoacă afirma că Andrei Năstase ar fi furat șapte milioane de euro și că nu merită să fie primar al...

Deși, cu doar 10 zile în urmă, Dorin Chirtoacă afirma că Andrei Năstase ar fi furat șapte milioane de euro și că nu merită să fie primar al Capitalei, astăzi acesta declară contrariul, îndemnându-și susținătorii să voteze pentru Năstase în turul doi ale alegerilor locale. Acest exemplu de ipocrizie este taxat dur de deputatul socialist Grigore Novac, într-un articol publicat pe blogul său, transmite Breaking News cu referire la hotnews.md.

«Acum dl Chirtoacă susține că omul corupt Năstase, care a furat milioane de euro merită să fie la primărie. Dle Chirtoacă – ce veți face cu dovezile că dl Năstase e hoț și e corupt? Sper că nu vreți să credem că Năstase cumva v-a convins să uitați că e hoț», scrie Grigore Novac.

Acesta se întreabă de ce Andrei Năstase, aflat la cârma Ministerului de Interne, nu a încercat să dezmintă acuzațiile și să facă lumină în cazul acuzațiilor lui Dorin Chirtoacă.

«De ce nu ieși public și nu anunți că-l vei pune la dubală pe dl Chirtoacă? Dar așa ar trebui să facă un ministru de interne după ce anunță că cunoaște despre o crimă. Și nu vreau să mă gândesc că vă șantajați unul pe altul», notează Grigore Novac.

In this article


Join the Conversation