Cetățean moldovean denunțat pentru amenințare cu pistol de jucărie în Italia

Carabinierii Secției Radiomobil Imola, regiunea Bologna din Italia, au demarat o procedură legală împotriva unui cetățean moldovean în vârstă de cincizeci de ani, în urma unui incident petrecut...

Carabinierii Secției Radiomobil Imola, regiunea Bologna din Italia, au demarat o procedură legală împotriva unui cetățean moldovean în vârstă de cincizeci de ani, în urma unui incident petrecut zilele trecute. Conform informațiilor furnizate de Realitatea.MD, cetățeanul moldovean a fost denunțat pentru amenințare agravată.

Incidentul a avut loc după ce un cetățean a sunat la Centrul de Operațiuni pentru a raporta că a fost amenințat cu un pistol de către vecinul său, care locuia la etajul inferior al aceluiași condominiu. Conform rapoartelor, disputele dintre cei doi au început cu ceva timp în urmă din cauza zgomotului provocat de un burghiu.

În urma apelului la 112, victima a primit instrucțiuni de la operatorul de serviciu să se adăpostească în propria locuință și să aștepte sosirea carabinierilor. După ce au luat declarația victimei, carabinierii au început căutarea vecinului, reușind să-l identifice în apropiere în timp ce conducea o dubă.

Avertismați cu privire la situație, forțele de ordine l-au abordat pe cetățeanul moldovean în vârstă de 50 de ani, care a predat voluntar un pistol de jucărie de culoare neagră. Pistolul a fost confiscat de către carabinieri în scopul investigației ulterioare.

Incidentul a fost gestionat eficient de Carabinieri, asigurând siguranța victimelor și confiscând orice potențial pericol. Cetățeanul moldovean va răspunde în fața legii pentru acuzațiile de amenințare agravată, iar autoritățile vor continua investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului.

In this article