CESF a beneficiat de o donație din partea Ambasadei Federale Germane

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei (CESF) a beneficiat de o donație din partea Ambasadei Republicii Federale Germane la Chișinău. Echipamentul tehnic și aparatele sportive au fost transmise...

Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei (CESF) a beneficiat de o donație din partea Ambasadei Republicii Federale Germane la Chișinău. Echipamentul tehnic și aparatele sportive au fost transmise în gestiunea instituției în cadrul evenimentului desfășurat ieri, 16 aprilie curent, transmite Breaking News.

Donația, în valoare de peste 140 mii lei constă în reutilarea sălii de sport cu echipamentul necesar lecțiilor de educație fizică și sport, cât și 25 de pistoale speciale de tip Glock pentru antrenamente și exerciții practice.

După ceremonie, oaspeților le-au fost prezentate sălile de curs, de sport, detalii privind activitățile suplimentare, condițiile de cazare, etc. Vizita s-a încheiat cu discuții degajate referitor la curricula de studii, bunele practice implementate și unele directive asupra cărora mai este multă muncă.

In this article


Join the Conversation