Cercetat penal pentru furt, după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un centru medical

Un bărbat de 29 de ani, din raionul Hîncești, a fost reținut după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un centru medical din capitală. Polițiștii de la...

Un bărbat de 29 de ani, din raionul Hîncești, a fost reținut după ce ar fi furat un telefon mobil dintr-un centru medical din capitală.

Polițiștii de la IP Centru au stabilit  că  bănuitul ar fi intrat în instituție și profitând de faptul că o angajată a lăsat telefonul la recepție fără supraveghere, l-a sustras și a plecat  într-o direcție necunoscută. 

Prejudiciul material cauzat a fost estimat la 16.000 de  lei.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii l-au identificat și reținut pe individ  Acesta a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Suspectul  a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pana la 4 ani.

Polițiștii  continuă măsurile de investigare și urmărire penală în stabilirea complicității acestuia și în alte cazuri analogice comise pe teritoriul capitalei.

In this article