Ion Ceban, despre guvernare: Cu stângul înainte, cu dreptul înapoi

Primarul Capitalei, Ion Ceban, evocă mai multe greșeli ale actualei guvernări în raport cu moldovenii din străinătate. Edilul susține că reprezentanții diasporei nici până acum nu au fost...

Primarul Capitalei, Ion Ceban, evocă mai multe greșeli ale actualei guvernări în raport cu moldovenii din străinătate. Edilul susține că reprezentanții diasporei nici până acum nu au fost tentați de politicile PAS de revenire în Republica Moldova a cetățenilor noștri.

”Din diasporă nu revine acasă nimeni. Este un mare păcat. Pleacă foarte mulți, oameni tineri, oameni care pot sluji acestei țări și pot să-și dedice anii și expieriența, pleacă, cu regret. Sunt agenți economici care renunță la afaceri. Ne vin cetățeni din Bangladesh, după care vin din Tadjikistan, Filipine, asta e Disapora care ați promis că o întoarceți? Unde este acel spirit de neam și de țară? Continuă să dezbine oameni pe diferite criterii. Am văzut trepăduși plătiți din străinătate, că facem politică. Mi-e jenă de ce se întâmplă la nivel de țară și în ce sărăcie ne bagă actuala guvernare”, a declarat Ion Ceban.

In this article