Ceban: Voi demonstra că se poate altfel. Eu știu că oamenii au obosit de vorbe goale

Primarul general Ion Ceban spune că va demonstra că poate realiza tot ce a promis în campania electorală, ba chiar mult mai mult decât a fost scris. Declarațiile...

Primarul general Ion Ceban spune că va demonstra că poate realiza tot ce a promis în campania electorală, ba chiar mult mai mult decât a fost scris. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Prime Time” de la Prime TV.

Întrebat dacă Mișcarea Alternativa Națională nu îl va încurca să ducă obiectivele până la capăt, edilul a punctat că el știe cum să nu trădeze încrederea în Chișinăuieni.

„Eu cred că vreau și voi demonstra că se poate altfel. Eu știu că oamenii au obosit de vorbe goale și vor rezultate. Și eu știu că aceste rezultate pot fi furnizate în situații foarte dificile.

Eu vreau să demonstrez și voi demonstra că tot ce mi-ai planificat ca primar voi realiza, chiar dacă vor exista blocaje, și ele există și sunt foarte multe. Nu că mi-a fost foarte dulce cu cei care au fost până acum, pentru că am avut certuri și cu ei. Voi putea să le fac ca să nu sufere nimic în această privință. Eu sunt chișinăuian și mie îmi pasă de orașul meu”, a punctat Ceban.

Amintim că edilul general al capitalei, la sfârșit de 2021 a lansat Mișcarea Alternativa Națională, unde pot adera toți doritorii de a face schimbări.

In this article