Ceban: În ograda din str. Pandurilor 68, 70/1, 70/2, din sectorul Botanica, lucrările de asfaltare au fost finalizate

În ograda din str. Pandurilor 68, 70/1, 70/2, din sectorul Botanica, lucrările de asfaltare au fost finalizate. Potrivit primarului general Ion Ceban, au fost amenajate locurile de parcare...

În ograda din str. Pandurilor 68, 70/1, 70/2, din sectorul Botanica, lucrările de asfaltare au fost finalizate. Potrivit primarului general Ion Ceban, au fost amenajate locurile de parcare și a fost modernizat iluminatul stradal.

„În scurt timp vor fi instalate elementele pentru terenul de fitness și workout. Este una din cele 7 curți de blocuri care au fost reabilitate în acest an în sectorul Botanica. Și la restul adreselor se lucrează”, a declarat Ceban.

 

Proiectele presupun amenajarea aleilor, trotuarelor, locurilor de parcare, instalarea mobilierului urban şi amenajarea spaţiului verde”, a declarat acesta.

Primarul afirmă că va opta în continuare pentru crearea condiţiilor în curţile de bloc cu amenajarea spaţiilor verzi mici din interiorul acestora, de care să aibă posibilitatea să se bucure fiecare locuitor.

In this article